Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében.

A lakás ékes dísze

A lakás ékes dísze

Dekoráld otthonod vázával !

Az idő teltével egyre modernebb, egyedibb stílusú vázák jönnek létre. Ennek köszönhetően mindenki megtalálhatja saját maga és otthona számára a hozzá legjobban illő vázát.

Egy modern, színes váza egy ízlésesen összeállított, színes virágcsokorral az egész lakás dísze lehet.

A váza kiválasztásánál fontos a harmonikus színválasztás, hogy szobánkhoz megfelelően illeszkedjen. Az élénk, meleg színek kisebb térben is határozott hatást keltenek, míg a mélyebb, hideg, semleges színek nagyobb térben is alkalmazhatók. Az ellentétes színek is vonzzák egymást, mint például a zöld- és a bíbor vagy a világoskék- és az okkersárga. Egy helyiséghez színben, formában passzoló váza fantasztikus látványt képes teremteni.

Miből és mennyit tegyünk a vázába?

Az élő virágok elhelyezése a vázában nem csak remek látványt és hangulatot nyújt, hanem fantasztikus illatot is áraszt. A nagy virágcsokor gömb formájú, alacsony vázákban nagyon mutatós. A magas, keskeny vázában egy szál virág elhelyezése is divattá vált.

A műnövények egyre nagyobb szerepet kapnak a lakás dekorálásában. Csak úgy, mint az élő virágok, ezek a műnövények is többféleképpen elhelyezhetők a vázában. A műnövényeknél előny, hogy örök dekorációként szolgálnak, nem hervadnak el.

Lakberendezési formává vált a váza használata virágok nélkül, egyszerű dekorációként is.

Tartalomhoz tartozó címkék: Felnőtt blog