Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében.

Ambientair

Rólunk

1997 óta történelmünket olyan jellemzők fémjelzik, mint a dinamizmus, a rugalmasság és a piachoz való folyamatos alkalmazkodás. Képesek voltunk megfelelni ügyfeleink igényeinek és stílusainak anélkül, hogy elveszítettük volna saját lényegünket. Mindig is hűek voltunk minőségi előírásainkhoz, és tudjuk, hogyan határozzuk meg a fogyasztói igényeket. Fejlesztésünkben is evolúcióba kezdtünk, különös tekintettel a nemzetközi piacra, amely jelenleg forgalmunk több mint 50%-át adja.

Kezdeteink

Az otthoni illatforgalmazásban megtett hosszú út után 2010-ben úgy döntöttünk, hogy elkezdjük saját termékeink gyártását. Azzal a céllal születtünk, hogy az otthoni illatszektor vezető vállalatává legyünk: hazánk legjobb otthoni, kerti és autóillat-termékeit értékesítjük, gyártjuk és forgalmazzuk. Célunk, hogy, szenzációt keltsünk az Önök helyiségeiben. Termékeink a legjobb minőségűek és Spanyolországban, Segovia-i gyárunkban készülnek. Cégünk Európa egyik fő pálcás diffúzor- és gyertyagyártója. Termékeink a világ több mint 45 országában megtalálhatóak.

Gyártás

A pálcás diffúzorok gyártásával kezdtük és illatos gyertyákkal folytattuk. Legfőbb célunk mindig is az volt, hogy mindenki otthonát illatosítsuk. Napjainkban több mint 15 márkát gyártunk, amelyek összesen több mint 1000 terméket érnek el. Spanyolországi üzemünkben készülnek termékeink, melynek alapterülete meghaladja a 20 000 m2-t.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exkluzív parfümök

Saját laboratóriumunk van, ezért aromáinkat minden kollekciónkhoz egyedileg hozzuk létre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minőség

Fő termékeink a náddiffúzorok és a gyertyák. Mindegyiket tesztelik és szigorú minőségi értékelésnek vetik alá, amíg meg nem győződünk arról, hogy tartalmazzák az Ambientair esszenciáját. Nagyszerű emberi csapatunknak köszönhetően az alapanyagokból kiváló termékek válnak, amelyek bejárják a világot, hogy eljuthassanak üzleteibe és otthonaiba.

Minőségi tanúsítványok

ISO9001, magas nemzetközi potenciállal rendelkező márka, Spanyolország vezető márkái által akkreditált.