Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében.

ASA Selection

Világos formák. Tiszta színek.

Az ASA SELECTION-t 1976-ban a németországi Höhr-Grenzhausenben alapította Yvonne Schubkegel tervező kerámia lakás kiegészítők értékesítési cégeként, és jelenleg az iparág egyik vezető vállalata. A cég világszerte lefedi a piacokat új innovációkkal, és több mint 80 országban képviselteti magát.

Az alapító sikerreceptje a „tiszta formák és színek” következetes filozófiájának összehangolása a kezdetektől fogva. „Nem szokványos és sallangmentes, a trendek és a korszellem érzése” – így jellemzik a cég kollekcióit, és így örvendnek kiváló hírnévnek. Az ASA SELECTION kollekciók modern dizájnt képviselnek. Eredeti termékek a konyhában, az asztalon és a nappaliban. Az összes termékcsalád összetéveszthetetlen jellemzője a következetesen egyszerű ASA SELECTION tervezési nyelv.

Hol készülnek az Asa kerámia termékek?

Az Asa Selection legtöbb gyártóüzeme tipikus kerámia régiókban található. A kelet-európai és távol-keleti gyártás mellett Portugáliában és Németországban három gyárban kizárólag az ASA SELECTION márkajelzéssel ellátott termékeket gyártják. Évtizedek óta tartó együttműködés ugyanazokkal a gyártó cégekkel - csak így garantálható a minőség hosszú távon a legmagasabb szinten, és egyben családok százainak megbízható léte. Az ASA SELECTION kerámia szakértelme több mint 40 évvel ezelőtt kezdődött. Sok minden változott azóta, de az emberekhez és a mesterséghez való hozzáállásuk változatlan maradt.

Nemzetközi díjak és elismerések

Az étkészletek és lakás kiegészítők nagy része kézműves porcelán- és kerámiagyárakban készül. Így szinte minden darab kézzel készített egyedi. Céljuk az életöröm népszerűsítése világos tervezéssel és fenntartható termeléssel. Így jönnek létre a karakteres és egyéni termékek. Nagy örömükre szolgál, hogy ezt a „védjegyet” már többször is elismerték nemzetközi díjakkal.

A jó tervezésért járó díjak mellett különösen büszkék  a GERMAN BRAND AWARD 2018-ra a sikeres németországi márkamenedzsmentért.

 

 

 

 

Simple things are beautiful – Az egyszerű dolgok szépek

Állítják, hogy nem a tökéletesség, az egyetlen "nagy siker". Inkább az a soha véget nem érő próbálkozás, hogy az egyszerű hétköznapi dolgoknak mindig egy kis egyenességet és világosságot adjunk egy bonyolult életben. Ha úgy tetszik, purizmus költészettel,sok emberi melegséggel és érzelemmel. „Az egyszerű dolgok szépek – a szépség az egyszerűségben rejlik.”

Második generációs családi vállalkozásként magától értetődőnek veszik a tiszteletet, a felelősséget, a következetességet és a lojalitást az alkalmazottakkal és partnerekkel szemben. A gondos kezelés és a hasonló szemlélet a tervezésben és az életben összekapcsolja szenvedélyünket. Szenvedély, melegség és érzelmek, amelyek nélkül nem működik sem a mesterség, sem a család.

Ezt a családi érzést éljük meg egymással való mindennapi kapcsolataink során. Egyél, nevess és élj együtt. Egyszerű. Emberi.

Az egyediség öröme.

A bőség és a tömegtermelés világában a minőség és a dizájn döntő tényező. Márkánkat és dizájnunkat a kiváló minőség és a kifinomult dizájn gondolatával kombináljuk. Olyan emberek készítik, akik szeretik a mesterségüket és tökéletesen elsajátították azt.

Az anyag eredetével és lehetőségeivel kapcsolatos több évtizedes tudás lehetővé teszi, hogy többször is feszegetik a méretek és a finomítás határait. Így születnek egyedi tárgyak egy természetes termékből, amely mindig is megfelelt a hitelesség és a fenntarthatóság követelményeinek. Kifinomult dizájn „ujjlenyomattal” az élettelen tömegtermékek helyett. A kézműves részek darabról darabra mesélnek azokról az emberekről, akiknek a kezén áthaladtak. Sok előttük nemzedékhez hasonlóan ezek a kerámiavidékeken honos emberek szakmával és szenvedéllyel állnak munkájuk mögött. Ezeket a különleges egyedi eseteket a "hands with passion" jelszóval különböztetjük meg.

Az egykori "lakás kiegészítők tervező műhelye" fokozatosan "terítés specialistává" fejlődött az évek során. A családi vállalkozás mára a második generáció vezetésével egyre gyakrabban állít elő étkészletet a csúcs- és sztárkonyhák számára olyan csúcsszakácsokkal együttműködve, mint Tim Raue vagy Cornelia Poletto.

FINE DINING az ASA Selectiontól.

Nemzetközi sztárszakácsok és elkötelezett fiatal szakácsok varázsolták alkotásaikat az ASA Selection díjnyertes étkészletére a „CHEFSACHE” kulináris nagyrendezvény alkalmából. 2013-ban Reto Mathis, a St. Moritz Gourmet Fesztivál kezdeményezője és elnöke az A’ Table  Fine Bone China étkészletet választotta. Egyszerű dizájn, amely támogatja a „sztáralkotásokat” színpadként anélkül, hogy elvonná a figyelmet.

Az ASA SELECTION több mint 2400 különböző terméket tartalmaz a kínálatában.