Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében.

Tálalás

Mai rohanó világunkban sajnos sokszor elhanyagoljuk az étkezés körülményeit, mi ehhez szeretnénk minőségi terítékeinkkel ötleteket adni és szem előtt tartani, hogy nem csak az ételek vagy az italok minősége, hanem a teríték is meghatározza a vendéglátás színvonalát.  Akár a hétköznapokra keres terítéket, akár ünnepélyes alkalomra, kínálatunkban mindent megtalál, amire szüksége lehet.

Tálak és Tálalók kategóriában a sütéshez , főzéshez elengedhetetlen nagyobb méretű tálak és tálalók találhatóak meg többféle színben és méretben. De ugyanitt számos süteményes  illetve, tortatálat is megtalál a hozzá külön megrendelhető üvegfedéllel együtt .

Evőeszköz kollekcióinkat Portugáliából a neves Herdmar cégtől vásároljuk, minőségi termékeivel és évről évre megújuló kínálatukban biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt.

Rendkívül gazdag és színes Étkészlet kollekciónkban a fehér színű alapdaraboktól a legkülönbözőbb színű és stílusú tányérokig mindent megtalál. A mély és lapostányérok éppúgy jelen vannak, mint a desszertes és szervírozó tányérok, illetve salátás tálak.

Egy stílusosan megterített asztalhoz már elengedhetetlenek az asztali Alátétek, illetve terítők. Asztali alátéteink különböző anyagokból készültek és a hatalmas színválasztékuknak köszönhetően, mindenki megtalálhatja azt, amelyik álmai asztalához készült.

Természetesen gondoskodtunk a Gyermekeknek szóló terítékekről is. Különböző mintájú mese étkészleteink biztosan nagy örömet okoznak minden gyermeknek, a hozzá kapcsolódó állatmintájú alátétekkel pedig még nagyobb mosoly kerül az arcokra.

Asztali kiegészítőink között vannak azon termékeink, amelyek a konyhai, asztali terítékek esetében szintén fontos szerepet játszanak mindennapjaink, legyen az poháralátét, evőeszköztartó, kenyértartó, egy szép gyümölcskosár vagy csak egy dizájnos papírtörlő tartó.