Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében.

Dometic

Világszerte több millió szakember használja a Dometic termékeit. Cégtulajdonosok, vállalkozók, továbbá például a vendéglátás, a szállítás, az egészségügy, az autóipar, a hajózás területén dolgozó szakemberek. Bár a hivatásuk egymástól eltérő, mindannyian a tökéletességre törekszenek.

A Dometic egy világcég, mely nagy múlttal rendelkezik piacvezető kültéri, otthoni és professzionális célú termékek fejlesztésében. Minden ügyfelünket meghallgatjuk, bárhol is tartózkodjanak, és folyamatosan új lehetőségek után kutatunk termékeink és megoldásaink továbbfejlesztése érdekében. Mindenhol megtalálhat minket a világon, hála a közel 40 000 viszonteladónknak és szervizünknek.

Bármerre sodorja is a munkája, akár az egész világot is könnyen nevezhetné munkahelyének. Legyen az az úton, a tengeren vagy azon túl. Célunk az, hogy olyan okos és innovatív megoldásokkal segítsük a munkáját, amelyekkel növelheti vállalkozását és ügyfelei elégedettségét. Lenyűgöző megjelenésű és megbízható termékeket kínálunk, amelyek tökéletesen ellátják funkciójukat.

Olyan innovatív termékeket fejlesztünk, melyek formatervük és funkcionalitásuk elismeréseként díjakat nyernek. A legnagyobb eredményünk azonban a professzionális felhasználók bizalma. Hiszünk abban, hogy olyan technológiákat kell kifejleszteni, amelyek eredményesebbé teszik az Önök munkáját. A termékeink kiemelkedőek, de mindig a munkanapja természetes részének fogja érezni őket.

Szeretjük a természetet. A mobil életmód világának úttörőjeként elkötelezettek vagyunk az iparág fenntarthatóságának előmozdítása iránt. Ezért azt szeretnénk, hogy a természet mindenki számára élvezhető és felfedezhető erőforrás legyen. És mindig az is maradjon.