Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében.

Eukaliptusz asztali futó: a karácsony sztárja

Eukaliptusz asztali futó: a karácsony sztárja

Legyen egyedi és stílusos az asztalod !

Talán nem mondunk új dolgot azzal, hogy az asztal fő eleme nem csak egy asztali terítő/futó lehet, hanem egy nem mindennapi eukaliptusz dekorációs ág is. Ez a lenyűgöző eukaliptusz ág lebilincselő hangulatot ígér. Lenyűgöz, ámulatba ejt... igazi szerelem. Mivel az eukaliptusz egy igazán sokoldalú növény, így bármilyen stílussal jól kombinálható. Önmagában is jól mutat, de néhány fehér rózsával kombinálva még jobb hatást kelt.

Milyen eseményeken díszítsünk eukaliptusz futóval ? Ez a kérdés egyszerű. Az eukaliptusz minden eseményhez illik; születésnap, esküvő, egy meghitt otthoni vacsora és közelgő ünnepünkre, karácsonyra is tökéletes az eukaliptusz dekorációs ág, amelyből akár 4-5 ággal mutatós futót tudunk készíteni.

Bellix ötletek:

Az eukaliptusz dekorációs ágat célszerű feldobni pár kiegészítővel, de fontos, hogy ne vidd túlzásba, mert ezt a dekorációs ágat épp az egyszerűség teszi olyan különlegessé. Egészítsd ki egyszínű, fehér, vagy ezüst gyertyákkal. Helyezz el egy-két darab tobozt körülötte és garantált az elbűvölő hatás. Ha kedveled a virágokat, egy szép, igényes csokrot az eukaliptusz futó közepébe helyezhetsz, ami amellett, hogy szép, friss, tiszta illatot áraszt.

Szerezd be az eukaliptusz dekorációs ágat és állítsd össze az eukaliptusz asztali futót a karácsonyi vacsorára !

Tartalomhoz tartozó címkék: Felnőtt blog