Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében.

Herdmar

Több mint 100 éves fennállásával a Herdmar a világ egyik legnagyobb asztali evőeszköz-gyártója, mindenhol elismert érdemekkel rendelkezik, és a azt a sajátos filozófiáját hozza piacra, amelynek célja, hogy az evőeszközöket divatcikkekként mutassa be az asztalon.

A 80 országban jelenlévő, az „asztalterítés” ígéretével az összes termelési folyamat Caldas das Taipasban, Guimarães-ben (Portugália északi részén) folyik, ahol a Marques család negyedik generációja áll az irányítás élén. Kiállnak a kiválóság, a kreativitás és az innováció mellett a régió ezen hagyományos üzletében.

Közepes napi 30.000 darabos gyártásával és mintegy 120 munkatársból álló csapatával a Herdmar vállalja, hogy biztosítsa azoknak az értékeknek a folytonosságát, amelyek a céget sikerre vezették már hosszú életű története során.

Létezésük fő oka a termékeik tulajdonságain keresztüli értékteremtés. Céljuk, hogy a nyilvánvaló funkcionális hasznosságon túl ezen remek termékeket úgy készítsék el, hogy igazi divatos kiegészítőkké váljanak az asztalnál, ahol a dizájn összekapcsolja a hagyományt az aktuális trendekkel, kortárs elemeket eredményezve.

Az innováció, a design és a minőség olyan fogalmak, amelyek meghatározzák irányelveiket, és amelyek személyesebbé és tartósabbá teszik szakmai kapcsolataikat.

Sokat fektetnek a termékek és szolgáltatások minőségébe, biztosítva a teljes megelégedettséget és megfelelve vásárlóik ​​elvárásainak.

Ez az, ami megkülönböztetia Herdmar termékeket. Minden darab egy történetet, egy pillanatot vagy egy személyiséget jelent, és a fejlődése során befektetett energiák eredménye, amely lehetővé teszi, hogy az egyes vonalak zökkenőmentesen, logikusan alakuljanak ki. Az általuk kínált felületek sokfélesége minden elemnek személyes karizmát kölcsönöz, amely alkalmas különleges eseményekre és igazi fényponttá varázsolja a terített asztalt.

Megtartva a koncepciót hűségesek maradnak elveikhez, amelyek elősegítik a folyamatos és fenntartható növekedést annak tudatában, hogy kötelességük a környezetvédelmi szempontok által vezérelt magatartással, valamint az integrált és fenntartható fejlődés politikájával hozzájárulni a társadalom fejlődéséhez.

Sikerük oka a humán erőforrás, ezért igyekeznek folyamatosan fejleszteni dolgozóik képességeit, körülményeit és vállalati teljesítményük javítását.