Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében.

Hogyan illatosítsd otthonodat ?

Hogyan illatosítsd otthonodat ?

Illatosítsd és díszítsd otthonodat stílusosan !

Az illatok fontos szerepet töltenek be életünk során, melyek pozitív és negatív irányba is befolyásolhatják  hangulatunkat. A kellemes illat jó közérzetet képes kialakítani és rengeteg emléket vagyunk képesek előidézni egy-egy illatnak köszönhetően. Manapság rengeteg illatosítási módszerrel,termékkel találkozunk. A mai modern illatosítók nem csak illatosításra alkalmasak, hanem a lakás kiegészítőjeként is jól mutatnak.

Ismerj meg néhányat!

Pálcás diffúzorok

A pálcás diffúzorok nagyon tartósak, akár több hónapig is képesek magukban tartani az illatanyagot. Fenntartható szempont, hogy a pálcák nádból készültek.

Katalitikus lámpák

A katalitikus lámpák illatosításon kívül fertőtlenítik is a levegőt. Használata nagyon egyszerű, a katalitikus reakció a lámpa meggyújtásával kezdődik és az azt követő eloltással folytatódik, majd égés nélkül működik tovább.Irodákban is mutatós díszítőelemként szolgál.

Gyertyák

A gyertyák a jó hangulatteremtésben első helyen állnak. Percek alatt pompás illat árad belőlük, mely elárasztja az egész lakást. Legyen szó romantikus vacsoráról, vagy spontán összejövetelről, a gyertyák mindig remek hangulatot keltenek.

És hogy miért jók ezek az illatosítok? Azért, mert otthonodnak és magadnak is megadhatod azt, amire vágysz: az otthon illatát.
Tartalomhoz tartozó címkék: Felnőtt blog