Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében.

Klassik Studio

DÁN DESIGN  LAKÁS KIEGÉSZÍTŐK

A Klassik Studio a történelmi dán designbútorok és a hagyományos kézművesség iránti szeretet megtestesítője. A minőség, a funkcionalitás és az építész időtlen dizájnjának nagy tiszteletben tartása mellett hozzuk létre újra a történelem népszerű dán dizájnbútorait, amelyeket a büszke dán formatervezési hagyományok jellemeznek. A Klassik Studio nemcsak gyönyörű design-klasszikusokat készít modern hajtogatásban, hanem megújítjuk és újra bevezetjük a szeretett dán bútorterveket modern gyártási technikákkal, valamint az esztétika és a kivitelezés iránti őszinte szenvedéllyel.

Vagyis a múlt klasszikusaiból inspirálva készítünk bútorokat a jövő számára.

A Klassik Stúdió mindenkinek szól, aki értékeli az egyedi dán design bútorokat, ahol az egyszerűség, az esztétika és nem utolsósorban az intelligens funkcionalitás része a végterméknek. Komplett megoldásokat készítünk az ötlettől a megvalósításig, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy szeretett bútormárka lehetünk hűséges vásárlókkal és kereskedőkkel a világ számos részén.

TERVEZŐK

A Klassik Stúdióban szenvedélyesen rajongunk a dán bútortervezőkért és időtlen formaterveikért, a szilárd minőségért és a kiemelkedő kivitelezésért.

Régi klasszikusokat reprodukálunk és újraindítunk ismeretlen és jól ismert dán dizájn ikonoktól, akik vagy feledésbe merültek, vagy soha nem kapták meg a megérdemelt elismerést. Többek között Kurt Østervig és Poul M Volther foteleit, valamint Jørgen Høj étkezőasztalait reprodukáltuk. A régi klasszikusok újraalkotása mellett saját bútorainkat is tervezzük és gyártjuk az 1950-es és 1960-as évek dán tervezőinek ihletésére. Minden termékünket az időtlen dizájn, funkcionalitás, minőség és jó kivitelez