Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében.

Kukui

 SVÁJCBAN KÉSZÜLT

A koncepciótól a tervezésen át a gyártásig: Minden terméket és illatanyagot házon belül gyártanak Zürichben.

ILLATGYŰJTEMÉNY

Szenvedélyesen komponálunk szobaillatokat, amelyek hangulatokat és érzelmeket varázsolnak. A parfümök iránti szeretetünk minden KUKUI-alkotást különlegessé tesz.

A KUKUI 2012-es kezdetén az illatok titokzatos világa iránti érdeklődést keltett. Láthatatlan erejük iránti lelkesedés, amellyel meghatározzák a helyek és terek karakterét, saját szféráinkba visznek bennünket és befolyásolják hangulatunkat. Megszületett a kifejezetten illatos tájak tervezésének ötlete.

Azóta is szenvedélyes felfedező szellemmel mérjük fel újra és újra az illatok hatalmas erejét, hogy egy egészen különleges hangulatot ragadjunk meg flakonjainkban.

 

TISZTELET A TERMÉSZET ELŐTT

A KUKUI név az azonos nevű hawaii fáról származik. Széles koronája dióféléket hordoz, amelyek értékes olajokat biztosítanak különösen ápoló tulajdonságokkal. A kukui diót dekorációnak és ékszernek is használják, és gyakran adják szerencsebűbájként.

Ez a változatos növényszemlélet újra és újra arra ösztönöz bennünket, hogy a természet esszenciáit tekintsük kiindulópontnak, és finom illatokat, elegáns termékeket alkossunk azokkal összhangban.