Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében.

Lámpák, melyek minden otthonba becsempészik a luxust

Lámpák, melyek minden otthonba becsempészik a luxust

Fedezd fel a luxust idéző lámpákat !

A design lámpák nem csak a modern építészet és az 5 csillagos szállodák kiegészítői. A modern formavilágú lámpák minden otthon díszítésére alkalmasak. Legyen szó egy régi stílusú, vagy egy modern stílusú lakásról, ezek a design lámpák tökéletesen illeszkednek bármilyen stílusú belső térbe.

A Lasse Storm Jorgensen által tervezett dán lámpák stílust visznek minden belső térbe. Az 50-es és 60-as évek ihlette asztali és fali lámpák gondoskodnak az időtlen designról. A legnépszerűbb színek a matt szürke, matt fekete és a réz.

Az asztali lámpákat kettős funkcióval is jellemezhetjük, mert nem csak fényként, de csodálatos dekorációs elemként is szolgálhatnak. Az asztali lámpák a szoba bármely pontjában elhelyezhetőek, hiszen remek hatást keltenek bárhol. A hálószobában az éjjeli szekrényen is kimondottan jól mutat, vagy akár a padlón is. Ezekben a lámpákban az a legjobb, hogy bárhová teheted, ahol neked tetszik.

A fali lámpák ideális kiegészítői lehetnek a központi lámpáknak. Olyan fali lámpát érdemes választani, melynek színe azonos a fő lámpa színével. Forma szempontjából nem fontos, hogy egyezzenek, több stílus kombinációja is remek hatást kelt.

Tartalomhoz tartozó címkék: Felnőtt blog