Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében.

Leopold Vienna

BREDEMEIJER CSOPORT

A Bredemeijer Csoport egy holland származású cég, amelynek portfóliójában három márka található: Bredemeijer, Leopold Vienna, Zilverstad. Fő irodánk Utrechtben található, és van értékesítési irodánk a németországi Leerben is.

A csoport a Bredemeijer cégtől származik, amely kiváló minőségű deluxe tea- és kávétermékeket gyárt, és amelyet 1914-ben alapított G. Bredemeijer úr Hilversumban. Özvegye 1934-ben eladta a céget egy másik fémipari családnak. Az üzletet 1994-ben ismét átvették.

Bredemeijer 2008 októberében Utrechtbe költözött, majd 2009-ben átvette a Zilverstadot. Jelenleg mindketten az utrechti telephelyről működnek. A német Leopold Vienna márka 2010-ben került be a portfólióba. A három márka 2012 januárja óta egyesült egy zártkörű részvénytársasággá, jelenleg Bredemeijer Group B.V. néven ismert.

Leopold Vienna

A Leopold Vienna az okos és modern kiegészítőket jelenti a jókedvűek számára. A Tea & Coffee, Bar, Bor és Barbecue kategóriákban a profik és a rajongók is több mint megfelelő termékválasztékkal rendelkeznek. A Leopold Vienna 25 év alatt felépített szakértelmét tovább fejlesztjük és a Bredemeijer Group lobogója alatt folytatjuk, az első szempont a forma és a funkció vonzó áron!

A kiterjedt Leopold Vienna kollekció mindent tartalmaz, ami a különleges kávé és kreatív koktélok készítéséhez szükséges. A koktélok, borok és bárok kínálatában különféle ajándékkészletek és kiegészítők is találhatók.