Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében.

Mepal

Mepal

Örömmel vezetjük be a Mepal termékek világába, tele okos és átgondolt ötletekkel. Megoldások, amelyek segítenek élvezni az életét, megkönnyítik és gondtalanabbá teszik az életet.

Miért nem csak tárolódobozokat vásárol velünk, hanem igazán okos tárolódobozokat. Nem egy egyszerű edényt, amivel magával viheti a joghurtot és a müzlit, hanem egy garantáltan szivárgásmentes joghurtos csészét. Nem egy egyszerű doboz az iskolába, hanem egy okos ebédlődoboz bento tálcával, így az iskolai ebéd variálása gyerekjáték lesz. Természetesen van hozzá illő (és szivárgásmentes!) ivópalack vagy iskolai pohár is. És szeretné magával vinni azt a finom latte macchiatót útközben? Nálunk akkor is megtalálja a tökéletes szigetelő poharat, amivel a lehető legteljesebb mértékben élvezheti az aromát.

Szeretné tudni, hogyan tesszük mindezt a lehető legfenntarthatóbban? Örömmel meséljük el történetünket .

A Mepal mindenki számára elérhető.

Korai éveink óta gyártunk okos (műanyag) fogyasztói termékeket az élelmiszerek és italok területén. Nagy hagyománya van a termékek saját fejlesztésének és gyártásának. Apró okosságokkal teli termékek, amelyek minden nap kellemes felhasználói élményt nyújtanak.

Egy kicsit tudatosabbak vagyunk együtt

A vállalati társadalmi felelősségvállalás egy kicsit divatos kifejezés manapság, mindenki szeretne részt venni benne. A Mepalnál évek óta ezt csináljuk. Mert fontosnak tartjuk, hogy olyan termékeket készítsünk, amelyek boldoggá teszik az embereket és a környezetet.

Még ha néha cseppnek is tűnik a tengerben, meg vagyunk győződve arról, hogy minden apróság segít. És ha mindenki részt vesz, ezen apróságok száma hirtelen megnőhet.

Három egyszerű alapelv szerint és józan ésszel dolgozunk. 

Pazarolj kevesebbet

Évente fejenként több mint 160 kiló élelmiszert pazarolunk el, és körülbelül 30 kiló műanyagot dobunk ki. Ez lehet jobb is! Nézze meg, mit teszünk ennek javítása érdekében.

Kevésbé eldobható műanyag

Szinte minden alkalomra vannak tárolótermékeink. Gyönyörű kulacsainknak köszönhetően nem kell eldobható palackokat vásárolnia, és okos ebéddobozainkban az ebéd sokkal tovább marad friss, mint egy szendvicszacskóban. Jó tudni: vidd magaddal a Mepal ebéddobozodat egy évre, és 220 műanyag zacskót spórolsz! Kávé útközben? Ezután vigye magával a saját Mepal poharát (gyakran olcsóbb is). Minden apró lépés a kevesebb hulladék felé. 

Tárolja a maradékot

Tárolódobozaink nagy gyűjteményének köszönhetően  soha többé nem kell kidobnia az ételt. Lehet, hogy nagyon egyszerűnek tűnik, de valóban hozzájárulunk az élelmiszer-pazarlás megelőzéséhez. Mindenki nyer: sok étel másnap még finomabb.

Termelési lánc saját irányítás alatt

Az első vázlattól a becsomagolt termékig szeretünk mindent a lehető legközelebb tartani az otthonunkhoz. Egyrészt azért, mert eléggé perfekcionisták vagyunk, de azért is, mert pontosan meg tudjuk mondani, hogyan, hol és miből készülnek a Mepal termékek.

Nem használunk BPA-t vagy más káros anyagokat, és minden termékünk megfelel a vonatkozó jogszabályoknak. Mindent annak érdekében, hogy az alapanyagok összetétele biztonságos legyen az Ön egészségére!

Nem használunk szennyező szállítási módokat, mint például a hajó vagy a repülőgép. 

Bánjon óvatosan a dolgaival

Minél több időt tölt a dolgaival, annál kevesebbet dob ​​ki. Ne dobja ki azt, ami elromlott, hanem javítsa meg vagy hasznosítsa újra.  Az eldobható termékek elavultak (és szerintünk soha nem is voltak). Ezért fontosnak tartjuk, hogy a dolgok sokáig tartsanak, sőt: ezt már a tervezés során is figyelembe vesszük. 

Fenntartható alternatíva

Termékeink nagy részét 100%-ban újrahasznosítható műanyagból készítjük. Ezt könnyen meg lehet venni, és évekig kitart. Viszlát, eldobható palackok és szendvicszacskók, üdvözöljük az évekig tartó élvezetet fenntartható üvegeink és ebéddobozaink közül!

Időtlen design

Terméktervezőink nem szeretik azokat a divatokat, amelyek egy év múlva kiesnek a kegyből. Inkább olyan termékeket terveznek, amelyek sokáig szépek maradnak. Formában, funkcióban és színben. Csak nézze meg pl a Modula sorozatot: a tárolódobozok ikonikus sorozatát, amelynek eredete 1967-ig nyúlik vissza.