Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében.

Stílusos asztal a Bellix étkészletekkel és kiegészítőkkel !

Stílusos asztal a Bellix étkészletekkel és kiegészítőkkel !

Étkészletek, evőeszközök, asztali kiegészítők

A modern, rohanó világban sajnos gyakran elhanyagoljuk az étkezés körülményeit. A Bellix minőségi terítékeivel szeretnénk inspirálni és emlékeztetni arra, hogy az étel és ital minősége mellett a teríték is meghatározza a vendéglátás színvonalát. Legyen szó hétköznapokról vagy ünnepi alkalmakról, kínálatunkban minden megtalálható a stílusos terítéshez.

 

Modern asztalteríték

Káprázatosan gazdag és változatos Étkészlet kollekciónkban számtalan lehetőség vár rád. A klasszikus fehér alapdaraboktól kezdve egészen a lenyűgöző színű és stílusú tányérokig minden igényt kielégítünk. Legyen szó mély vagy lapostányérokról, desszertes vagy szervírozó tányérokról, vagy éppen salátástálakról, nálunk mindent megtalálsz, hogy az asztalod stílusos és változatos legyen minden alkalomra. Étkészlet kollekcióink lenyűgözően mutatnak az asztalon és még vonzóbbá teszik az ételeket.

 

Herdmar evőeszközök minőségi kivitelezéssel

Fedezd fel az új dimenziót az étkezések művészetében, ahol a funkcionalitás találkozik a lenyűgöző dizájnnal. Stílusos, elegáns és modern evőeszközeink Portugáliából származnak, melyek a hétköznapi és ünnepi asztalt is látványossá teszik.

 

Az elegancia alapja: asztali alátétek

Az igazán stílusosan megterített asztalokhoz az asztali alátétek elengedhetetlen kiegészítők. Asztali alátéteink különböző anyagokból készültek és a hatalmas színválasztékuknak köszönhetően, mindenki megtalálhatja azt, amelyik álmai asztalához készült.

 

Ne elégedj meg kevesebbel az étkeződben ! Fedezd fel a Bellix világát, ahol az elegancia és a funkcionalitás örök táncot járnak, és teremtsd meg a saját stílusodat minden egyes kulináris élményben !

 

További kiegészítők: https://www.bellixdesign.com/asztal-159