Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében.

Valentin napi ajándékok és ötletek

Valentin napi ajándékok és ötletek

Valentin napi ajándékok szívecske nélkül

Vannak, akik számára február 14. a szerelmesek ünnepét jelenti és már hetekkel előtte készülnek rá, hogy milyen szívhez szóló ajándékkal lepjék meg kedvesüket. Ha Valentin-napról beszélünk, általában a piros szívecskés ajándékok jutnak eszünkbe. Mi adunk pár ötletet, amely igazán hasznos Valentin-napi ajándék szív nélkül !

Természetesen, ha valaki úgy gondolja ragaszkodik a hagyományos, megszokott Valentin napi ajándékokhoz, amelyen egy kis szívecske díszeleg, az is szuper ajándék lehet. Szokássá vált koccintani a szerelmesek napján, erre a megfelelő páros ajándék egy szívvel díszített pezsgős pohár.

Nézzünk pár szív nélküli ajándékot, melyek igazán praktikusak.

Nőknek kifejezetten szuper ajándék lehet egy illatgyertya, fényképkeret, vagy egy bögre. Az illatgyertya pompás hangulatot kelt akár egy vacsora közben. A fényképkeretet azért szeretik a nők, hiszen a közös fotókat ki tudják tenni egy polcra, amire mindig öröm ránézni.

Milyen a jó Valentin napi ajándék férfiaknak ?

Ha kedvesed szereti a bort, akkor egy boros kiegészítő ajándékcsomaggal, vagy boros pohárral biztosan mosolyt csalsz a párod arcára.

A páros ajándékban gondolkodóknak a legjobb és egyben leghasznosabb ötletünk egy kávés pohár szett. A reggeli ébredések után, egy közös kávé elfogyasztása igazán jó napindító program.

+1 jól bevált tipp: a szerelmes idézetek elengedhetetlenek az ajándékok mellől.

Tartalomhoz tartozó címkék: Felnőtt blog