Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében.

Varázsolj tavaszi hangulatot az otthonodba !

Varázsolj tavaszi hangulatot az otthonodba !

Pasztell színű kiegészítők, a tavasz kedvencei

Mi jut eszünkbe először a tavaszról ? A színes virágok és a zöldülő, rügyező fák és a jó idő. Tavasszal szívesen dekoráljuk otthonunkat élő, színes virágokkal. Hogy a virágok szépségét még jobban kihangsúlyozd, válassz hozzá egy dizájnos vázát. Remekül mutat, ha több egyforma vázát kombinálsz egymással különböző méretekben, de ha több különböző stílusú vázát kombinálsz, az lenyűgöző dekoratív hatást képes kelteni.

A színes virágok mellett az illatokra is ajánlatos gondolni. A virág illatú illatosítók tavaszias illatot, hangulatot árasztanak, melyek képesek több hónapig is beillatozni a lakást.

A téli kopogtatót érdemes most már lecserélni a tavaszi kopogtatóra. Minden hazaérkezéskor derű járja át a lelked, ha ránézel a tavaszi, vidám hangulatú ajtódíszedre.

A konyhában hogyan tudsz tavaszias hangulatot varázsolni ? Egyszerű ! Használd ki a konyhai ablakpárkányt és ültesd tele friss fűszernövényekkel, melyekkel az ételeid is sokkal jobb ízűek lesznek. Ezenkívül az étkezőasztalt is egyszerűen feldobhatod színes, vidám kiegészítőkkel. Egy mentazöld színű alátét szinte kivétel nélkül minden asztalhoz jól illik. Az asztalon egy gyümölcskosár is megállja a helyét színes gyümölcsökkel teli pakolva. A poharaidat, bögréidet is használhatod évszaknak megfelelően. Az élénk színű bögrék vidámságot hoznak mindennapjaidba.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: tavasz váza virágok