Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében.

Zilverstad

BREDEMEIJER CSOPORT

A Bredemeijer Csoport egy holland származású cég, amelynek portfóliójában három márka található: Bredemeijer, Leopold Vienna, Zilverstad. Fő irodánk Utrechtben található, és van értékesítési irodánk a németországi Leerben is.

A csoport a Bredemeijer cégtől származik, amely kiváló minőségű deluxe tea- és kávétermékeket gyárt, és amelyet 1914-ben alapított G. Bredemeijer úr Hilversumban. Özvegye 1934-ben eladta a céget egy másik fémipari családnak. Az üzletet 1994-ben ismét átvették.

Bredemeijer 2008 októberében Utrechtbe költözött, majd 2009-ben átvette a Zilverstadot. Jelenleg mindketten az utrechti telephelyről működnek. A német Leopold Vienna márka 2010-ben került be a portfólióba. A három márka 2012 januárja óta egyesült egy zártkörű részvénytársasággá, jelenleg Bredemeijer Group B.V. néven ismert.

Zilverstad

Ezüstözött ajándékok, asztali cikkek, gyermekajándékok és egyedi gyártású termékek. Zilverstad mindent megtesz. Eredetileg a Schoonhoven kézműves városból származnak, 2009 óta a Bredemeijer csoport részeként. Zilverstad exkluzív gyermekajándékairól ismert, mint például az RVS gyermek evőeszközei, valamint többek között Miffy, Snoopy és Charmmykitty perselyei és csörgői, de a tetszetősen megterített asztalról vagy a stílusos dekorációról is ismertek. Ezen a széles választékon kívül szinte bármit ezüstözhetünk. Mindenféle egyedi gyártású terméket gyártunk, mint például mandzsettagombok, tűk, szobrok és egyebek, különféle anyagokból, ezért Zilverstad a legszebb ajándékot kínálja minden egyedi pillanatra.

Örökítse meg a különleges pillanatokat egy gyönyörű Zilverstad ajándékkal. Zilverstad az exkluzív gyermekajándékok széles választékáról ismert, mint például malacperselyek, gyermek evőeszközök, zenedobozok, csörgők és fogdobozok.