Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében.

Bredemeijer

BREDEMEIJER CSOPORT

A Bredemeijer Csoport egy holland származású vállalat, amelynek portfóliójában három márka található: a Bredemeijer, a Leopold Vienna és a Zilverstad. Fő irodánk Utrechtben található, és van értékesítési irodánk a németországi Leerben is.

 

A csoport a Bredemeijer cégtől származik, amely kiváló minőségű deluxe tea- és kávétermékeket gyárt, és amelyet 1914-ben alapított G. Bredemeijer úr Hilversumban. Özvegye 1934-ben eladta a céget egy másik fémipari családnak. Az üzletet 1994-ben ismét átvették.

 

Bredemeijer 2008 októberében Utrechtbe költözött, majd 2009-ben átvette a Zilverstadot. Jelenleg mindketten az utrechti telephelyről működnek. A német Leopold Vienna márka 2010-ben került be a portfólióba. A három márka 2012 januárja óta egyesült egy zártkörű részvénytársasággá, jelenleg Bredemeijer Group B.V. néven ismert.

Bredemeijer

 

A Bredemeijer duplafalú teáskannái világszerte ismertek a teakedvelők körében. A dizájn és a kiváló minőség az, amiért az igazi ínyencek a Bredemeijert választják. A teáskannák hatalmas gyűjteményében mindenki talál valamit. Minden rozsdamentes acél teáskanna duplafalú, amely nagyon hosszú ideig melegen és ízben tartja a teát. Minden edényben az a közös, hogy nagyon praktikus a használatuk, mert a jó kiöntéstől eltekintve nem csöpögnek, és könnyen karbantarthatók. A Bredemeijer teáskannákat (nagy) áruházakban, webáruházakban és szaküzletekben lehet megvásárolni.

Bredemeijer® története

A Bredemeijer® története 1914-ig nyúlik vissza. Ebben az évben G. Bredemeijer úr fémárugyárat alapított háztartási termékek gyártására. A gyár Hollandia középső részén, Hilversum város történelmi központjában található. A kezdeti időkben a szénládák, gyertyatartók, dohányzóállványok és fém virágcserepek gyártása állt a középpontban. Ezekre a termékekre nagy kereslet volt itthon és külföldön, és hamarosan más háztartási termékekkel is bővült a kínálat. A kiegészítések között szerepeltek melegvizes tányérok, dohánydobozok, kávéskannák, kandallós vízforralók, de a jól ismert Maggi-tartók és Suko cukoradagolók is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forradalmi teáskanna

A forradalmian új típusú teáskanna létrehozásának ötlete az 1950-es években merült fel. Ez a teáskanna hosszabb ideig melegen és ízletesen tartja a teát. A duplafalú teáskanna koncepciója egy bonyolult folyamat kidolgozását eredményezte, amely nem kevesebb, mint 140 lépésből áll. Az első duplafalú teáskanna még mindig létezik. Természetesen számos új modellel bővült a kollekció. A Duet® Bella Ronde és a Menuet® Santhee például önmagukban is igazi klasszikusokká váltak!

 

 

 

 

 

 

 

Kerámia teáskanna indítás

Az 1970-es években elkezdődött a kerámia teáskannák gyártása, amelyek bevonata hosszabb ideig melegen tartja a teát. A Cosy® volt az első modell, amelyet a gyárban fejlesztettek ki. Ez a teáskanna egy kerek kerámia belső edényből és egy kivehető rozsdamentes acél burkolatból áll. A Cosy® Manto sorozatot később ugyanezen elv alapján fejlesztették ki az elegáns dizájn szerelmesei számára.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

100 különböző teáskanna

Napjainkban a Bredemeijer® kollekció közel 100 különböző teáskannát foglal magában, sokféle anyagból, a rozsdamentes acéltól az öntöttvasig és a kerámiától a hőálló üvegig. A kollekció mindenki számára kínál valamit. A teáskannák mellett a Bredemeijer® kiegészítők széles választékával is rendelkezik a tökéletes csésze tea elkészítéséhez. Például szűrők, poharak és alátétek. A Bredemeijer® termékeket világszerte értékesítik.