Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében.

Vialli Design

     A márkáról

A Vialli Design több mint egy évtizede kínálja vásárlóinak a legjobb minőségű konyha- és étkezőberendezéseket, amelyek nemcsak funkcionálisak, de rendkívül elegánsak is. Az általuk kínált termékek számos funkciót ötvöznek, és megfelelnek a 21. század legigényesebb fogyasztói igényeinek. Ha eredeti dizájnt és érdekes formákat keres, a Vialli Design által kínált üveg tökéletesen megfelel az Ön preferenciáinak. A termékek tervezése során nem hanyagolják el azokat az alapvető funkciókat, amelyeket be kell tölteniük - a használhatóságot, a tartósságot és természetesen a tartósságot a szépséggel ötvözik. 

Termékeik, valamint maga a cég évek óta számos díjat nyert. Az első díjakat 2012-ben, amikor ők lettek az „Év felfedezése 2012” és a „Customer Laurel 2012”. A Vialli Design termékeit 2015-ben az „Ügyfél babérjával” is díjazták. A megtisztelő díjak megerősítik, hogy a termékek legmagasabb minősége és a vásárlók elégedettsége a Vialli Design márka erős alapja.

A Vialli Design termékcsaládot az aktuális trendek által ihletett modern dizájn és az avantgárd, merész dizájn jellemzi, amelyet a fogyasztók világszerte nagyra értékelnek. A Vialli Design termékei minden alkalomra tökéletesek ajándéknak. Kiváló minőségű anyagokból készült elegáns és modern csészék, termobögrék vagy kések, melyek hosszú éveken át megőrzik tulajdonságaikat.

Funkcionalitás és kifogástalan kialakítás

Nemcsak egyéni ügyfelek, hanem cégek, szállodák és éttermek is megbíznak a márkában. Mindenki talál valamit kínálatukban. A Vialli Design márka kínálatában nemcsak elegáns csészék és evőeszközök szerepelnek. Az elmúlt évtizedben a cég sokféle konyhakést, kancsót, kávé- és teafőzőt, valamint készételek tárolására alkalmas bögréket és termoszokat kínált vásárlóinak. A termékek modernek, elegánsak és mindenekelőtt rendkívül tartósak.